LLUMS LED 3D PERSONALITZADA

  • Mides: 12,7 cm ample x 19,4 cm (alt)
  • Inclou cable USB. No necessita piles. Baix consum.
  • Material placa personalitzada: metacrilat transparent. Material base: plàstic negre.
  • S’imprimeix directament sobre la placa de metacrilat.
  • Llum LED amb 7 colors diferents que podeu anar canviant.
  • Es lliura amb una làmina protectora de plàstic que cal retirar abans del primer ús.

Arriba la revolució en la decoració de la llar: els originals llums 3D amb llum, que pots personalitzar amb la foto que vulguis. Amb la teva parella o família, o qualsevol disseny, frase motivadora, els vostres noms… i nosaltres imprimirem el vostre llum a tot color.

Llum en forma de cor

La base del llum és de plàstic, de color negre, i inclou un botó per poder canviar el color de la llum. Amb cada toc al botó, els colors aniran canviant amb aquesta seqüència: vermell, blau fosc, verd, rosa, groc, blau clar, blanc i, finalment, llum dinàmica multicolor, és a dir, el llum va canviant de color contínuament, amb una transició molt suau entre cada color.

Forma d’arbre

La placa sobre la qual imprimim el teu disseny o fotografia és de metacrilat rígid transparent, molt resistent. Pots carregar qualsevol imatge o foto, o pots triar alguna de les nostres plantilles predissenyades, que posem gratis a la teva disposició perquè triïs la que més t’agradi i l’editis afegint-hi algun element, text o nom, per personalitzar totalment el disseny del llum LED personalitzat al teu gust.

Més informació: Joan Ferrer Fotografia

També us pot interessar: Altres elements de decoració